Særlig indsats

Vandrepokalen overrækkes hvert år til et medlem, som har ydet en særlig indsats for foreningen det forgangne år.

2022

Tildeles Pernille K. Jensen for at gennemføre en KBI. Det er kun 2. gang en sådan KBI gennemføres i vores distrikts historie. 1. gang var i 2010, da Torben Plouman gennemfører en KBI med vallakken Bjarke e. Dalitsa 22-98-0160 og e. Bonaparte 1926 ved kåringen hos Andrea og Verner. Derfor er det dejligt at se, at vores unge medlemmer tager denne udfordring op.

Tillykke Pernille K. Jensen.

2021

Vandrepokalen tildeles Eva Christensen for hendes hjælp som sekretær for dommeren ved kåringen 2020. Pga. corona kunne dommerens sædvanlige sekretær ikke komme med til Danmark, så Eva trådte til. Tillykke Eva!

2020

Vandrepokalen tildeles Annette Brander for hendes store arbejde gennem flere år med at lave mad til vores kåring og også at have overskud til at vise heste på dagen samtidig. Altid med et smil og overskud. Tillykke Annette.

2019

Vandrepokalen tildeles Bettina og Michael Skovgaard for deres fantastiske arbejde og udvikling sammen med deres 13-årige hoppe Maggi 23651 e. Bonaparte 1926 og e. Mirona 23751, der nu både løs longeres, rides og køres for vogn. Stort tillykke til jer alle.

2018

Vandrepokalen går til Andrea Schmidt for sit 10-årige virke som formand for foreningen og for hendes store engagement og arbejde for den nordsvenske brugshest og for sin gode kontakt til Sverige med bl.a. at holde os opdateret med sidste nyt. Samtidig håber vi, at du fortsætter i mange år som formand. Tillykke Andrea.

2017

På billedet ses overrækkelsen af årets vandrepokal, som tildeles Bente og Poul Strunge for deres arbejde med den fine kåringsplads og bygning af brugsridningsbanen ved årets kåring.

2016

Jette fik vandrepokalen for sin ekstraordinære indsats ved planlægning af og dommer ved Brugsridning/-kørsel. Samt for artikel i medlemsbladet, Nordsvensken nr. 4, 2015

2015

Torben Ploumann modtog vandrepokalen for sin ekstraordinære kuske indsats ved aflæggelse af køreprøve til stambogsføring af Glada.

2014

Verner modtog vandrepokalen for særlig indsats, for at klargøre kåringspladsen i Hauge gennem gennem alle årene.

2013

Kaj Jensen modtog Vandrepokalen for trofast at møde op til alle foreningens arrangementer. Desværre måtte pokalen overrækkes på sygehuset.

2012

I 2012 fik Verner Pedersen vandrepokalen for sit store arbejde, med at gøre kåringspladsen klar og rydde op bagefter. Vi kan altid regne med at det hele er i orden når hestene ankommer.

2011

I 2011 gik prisen til Tove og Pauli Pedersen, for at have avlet det smukke føl, Thyra, der opnåede hele 42 point til kåring, hvilket ikke er sket før.

2010

I 2010 fik Ann Dithmer prisen, for det store arbejde, hun har lagt i, at oversætte en masse matriale, fra svensk til dansk, som nu er offentliggjort på denne hjemmeside.

2009

I 2009 gik prisen til Jacob Kjærsgaard og Jane Kirk, for det store arbejde med at lave foreningens første hjemmeside.

Del siden