Flot fremmøde til generalforsamling

I år blev FNHs generalforsamling afholdt i den sydlige del af vores distrikt, nemlig hos Jesper, Helene og Karen, Sejrup ved Give. Her bor de på en landejendom med deres 3 nordsvenske heste, en avlshoppe og to 2-års hopper, quorter heste, hundehvalp og katte. En ejendom, som i år skal danne rammen om vores årlige kåring i september. Det glæder vi os meget til og håber at rigtig mange vil støtte op om kåringen den 7. september 2024 – og husk at kåringen er åben for alle interesserede, både med og uden hest. Så er du nysgerrig på den nordsvenske hest, er vi klar til at tage imod dig/jer på dagen.

Dejligt at se, at så mange af vores medlemmer var mødt op til generalforsamling og en dagsorden med mange vigtige punkter. Vi er en lille forening på godt 30 medlemmer, der nyder godt af, at alle kender hinanden. Det betyder, at alle taler frit og kommer med gode input. Vi glæder os til et nyt år i nordsvenskens tegn. Der er allerede lagt flere arrangementer i kalenderen. Bl.a. indbyder vi igen til ERFA møder. Det er hyggelige dage, hvor vi mødes til forskelligt fagligt indhold, hyggesnak og hjælper hinanden med råd, hvis der er brug for det.

Vores generalforsamling runder altid af med god mad og overdragelse af diplomer og vandrepokal.

I år gik vandrepokalen til Poul Strunge for sit store arbejde vedr. vores passituation, herunder alt det med EU lovgivningen.

Der blev også udleveret diplom for 3-års kåring. Diplomet er et certifikat for hopper, der udmærker sig med mindst 40 points for eksteriør.

Diplom til Jette Jensen for den 3-årige hoppe Wilma, der fik 40 point ved kåringen i 2023.
Wilma blev nr. 1 ud af 4.

Diplom til Bente og Poul Strunge for den 3-årige hoppe Gullbell, der fik 40 points i 2023.

/Bente Toft Strunge, sekretær 

Willma 22-20-0114 (8-8-8-9-7 = 40 point)
Gullbell 22-20-0011 (8-8-8-8-8 = 40 point)