Vi har fået ny hjemmeside

Nyhedsbrev sendt til medlemmer:

Kære alle

Som I måske allerede har bemærket, så har vi i Nordsvensk Brugshest fået en ny hjemmeside. Vi er så heldig, at Kristina Strunge sagde ja til denne opgave. Vi synes selv, at hun har fået lavet en flot hjemmeside. Tak til Kristina for hendes store arbejde med at opdatere og gøre vores hjemmeside mere nutidig.

Nyt layout og facebook

Der skulle gerne være det samme indhold af materiale som på den gamle. Men der er kommet nyt layout, og så er der rykket lidt rundt på punkterne i menubjælken for at gøre hjemmesiden mere overskuelig og nemmere at navigere i. Ligeledes er det nu muligt at linke til facebook fra den aktuelle side, som du er inde på. Tidligere var det kun forsiden, som man kunne linke til.

Men tag et kig ind på vores nye hjemmeside. Vi håber du synes om den. Men er der noget, som du undrer dig over, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne imod både ros og ris. 

Udlåning af lunningsbue (slæb til at trække stammer med)

Der er stadig mulighed for gratis at låne foreningens lunningsbue, hvis du er i gang med at køre din hest til. Mere info ses under menupunktet Salg/Udlån på hjemmesiden. 

SALgssiden

Det er stadig gratis for medlemmer at sætte ting/heste til salg på vores hjemmeside. Du sender bare et foto, af det du vil sælge og en tilhørende tekst til Hjemmesideansvarlig:

Ekstern, Kristina Strunge
nordsvensk.dk@gmail.dk
Tlf: 60223931
(Send gerne en SMS til 60223931 for at gøre opmærksom på, at der er kommet mail)